مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۵ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۹۴۰ اخبار دانشگاه
مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس این دانشگاه خبر داد.
مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه کاشان برگزار می شود

مهدی محمدزاده اظهار داشت:  در نظر است این مراسم با حضور مسئولان وزارت علوم، روسای قبلی دانشگاه، دانش آموختگان، بازنشستگان و عموم اساتید، دانشجویان و کارکنان این مرکز علمی، دوازدهم اسفند امسال همراه با برنامه های متنوع در سالن آزادی این دانشگاه برگزار شود.

وی حضور در گلزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با شهدای این دانشگاه، جلسه عمومی همراه با سخنرانی و میزگرد نقش آفرینان چهل سال خدمت دانشگاه و نشست دانش آموختگان را از جمله این برنامه ها ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: به همین مناسبت نمایشگاه عکسی از فعالیت های علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در مدت چهل سال فعالیت این دانشگاه ارائه و کتابچه تاریخچه دانشگاه کاشان نیز منتشر می شود.

مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان افزود: در این مراسم همچنین از پژوهشگران ادواری و روسای پیشین دانشگاه تجلیل خواهد شد.