طرح آموزشی والفجر مقدماتی برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۹۳۶ اخبار دانشگاه
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، از برگزاری طرح آموزشی والفجر مقدماتی خبر داد.

علی  یاراحمدی افزود: بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان به مناسبت سی وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کارگاه آموزشی را با عنوان (طرح آموزشی والفجر مقدماتی) برای دانشجویان بسیجی دانشگاه در روزهای دهم و یازدهم بهمن ماه درمحل سابق لانه جاسوسی آمریکا برگزار نمود.

وی اظهار داشت: در این سلسله جلسات اساتید برتر کشوری آقایان تلوری، ایزدی، صفار هرندی، سراج، رسایی و عبدالملکی به ارائه نقطه نظرات و تحلیل های خود در مورد ساختار تشکیلاتی، تحولات منطقه ای و جهانی، احزاب سیاسی، سیاست داخلی و اقتصاد پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: این کارگاه با هدف گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان بسیجی با رویدادهای انقلاب اسلامی و ارتقای سطح علمی وسیاسی دانشجویان برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی بیش از 50 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه کاشان حضور داشتند.