نماینده مردم کاشان از حوزه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و توسعه دانشگاه کاشان ابراز رضایت کرد

۲۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۶ کد : ۲۹۳۱ اخبار دانشگاه
نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی از محل حوزه برگزاری کنکور سراسری کارشناسی ارشد که به مدت سه روز در دانشگاه کاشان برگزار شد و همچنین از قسمت های مختلف این دانشگاه بازدید کردند.

تیمسار منصوری در حاشیه این بازدید، نحوه برگزاری آزمون در دانشگاه کاشان را مثبت ارزیابی کرد و  گفت: دانشگاه کاشان به دلیل برگزاری آزمون های متعدد سراسری و هماهنگ کشوری قابل تحسین است.

وی تشکیل پارلمان محلی متشکل از نخبگان اساتید در تخصص های مختلف برای بررسی کارشناسی لوایح و طرح های مجلس شورای اسلامی را پیشنهاد داد و افزود: تشکیل این پارلمان، نقشی مهم و کلیدی  در اجرای هرچه بهتر طرح های مجلس و توسعه و پیشرفت کشور خواهد داشت.

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی همچنین از پروژه های عمرانی دانشگاه کاشان نیز بازدید و از توسعه و پیشرفت دانشگاه ابراز رضایت نمودند.

در این بازدید همچنین ریاست دانشگاه کاشان ضمن ارائه گزارشی از تعداد داوطلبان و نحوه برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان، گزارشی را در خصوص قابلیت ها و پتانسیل های و وضعیت دانشگاه و شاخص های عملکردی ارائه کرد و از برگزاری نخستین آزمون دکترا در این دانشگاه خبر داد.