برگزاری نخستین دوره مسابقات سازه ماکارونی در دانشگاه کاشان

۲۳ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۶ کد : ۲۹۲۸ اخبار دانشگاه
دبیر علمی انجمن مهندسی عمران دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین دوره مسابقات سازه ماکارونی در این دانشگاه خبر داد.

محمد اربابی افزود: این مسابقه  با هدف آمادگی شرکت کنندگان برای مسابقات کشوری به همت اعضای انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: برگزار کنندگان مسابقات، سابقه حضور در مسابقات مختلف کشوری را داشته و تمام سعی برگزار کنندگان بر این است که این دوره به فضای مسابقات کشوری بسیار نزدیک باشد.

وی با بیان اینکه داوران مسابقات همگی از افراد با تجربه می باشند افزود: تیم های برتر این مسابقات توسط افراد مجرب آموزش دیده و تحت حمایت انجمن علمی به مسابقات کشوری فرستاده خواهند شد.

دبیر علمی انجمن مهندسی عمران دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه این مسابقه در سطح شهرستان های کاشان، آران و بیدگل و حومه برگزار می گردد گفت: این دوره مسابقات در دو گرایش راندمانی برگزار می شود که علاقه مندان میتوانند به سایت http://kuce.blogfa.com/ مراجعه و آیین نامه مسابقات را دریافت دارند.

اربابی، آخرین مهلت ثبت نام  را 9 اسفند ماه سال جاری ذکر کرد و افزود: این مسابقه 18 اسفند امسال در دانشگاه کاشان برگزار می شود.