اعزام 15 دانشجوی حافظ خطابه غدیر دانشگاه کاشان به کربلای معلی

۲۱ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۹۱۹ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: 15 دانشجوی برگزیده مسابقه حفظ خطبه غدیر این دانشگاه روز گذشته به کربلای معلی اعزام شدند.

حجت الاسلام خادمیان اظهار داشت: مسابقه حفظ خطابه غدیر در 4 مرحله برگزار شد که 250 نفر شرکت کردند.

وی با بیان اینکه از مجموع شرکت کنندگان ، 23 نفر به مرحله نهایی راه یافتند افزود: پس از برگزاری آزمون به دو روش کتبی و شفاهی، 15 نفر برگزیده معرفی شدند.

حجت الاسلام خادمیان،  هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با خطبه غدیر برشمرد و گفت: برای حفظ و احیای فرهنگ غدیر و شناخت هرچه بیشتر آن باید تمامی تلاش خود رابه کار گیریم.