فرایند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه

۰۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۹۰۷ اخبار دانشگاه
مشاور رئیس و مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان گفت: بر اساس آئین نامه جامع مدیریت دانشگاهها موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی ، انتخاب روسای دانشکده ها بر عهده رئیس دانشگاه گذاشته شده است.

مهدی محمدزاده اظهار داشت: بر طبق دستورالعمل فرایند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه، مصوب جلسه 141 هیات رئیسه فرایند انتخاب رئیس دانشکده دو ماه مانده به اتمام دوره مسئولیت رئیس قبلی با مدیریت نماینده رئیس دانشگاه آغاز می شود.

وی خاطر نشان کرد: بر طبق این فرایند، ضمن استفاده از نظرات مشورتی اعضای هیات علمی، انتخاب رئیس دانشکده از میان تمامی افراد واجد شرایط و با توجه به برنامه های پیشنهادی و توانمندی های ایشان با برگزاری انتخابات صورت می پذیرد..

وی افزود: رئیس دانشگاه از بین داوطلبان منتخب با مشورت با اعضای هیات رئیسه ،فردی که واجد بهترین برنامه برای مدیریت دانشکده، روحیه تحول خواهی و نوآوری در فعالیت های علمی و اجرایی و توانایی برقراری ارتباطات درون و برون بخشی برای ارتقاء جایگاه دانشکده باشد را با طی مراحل مربوط به عنوان رئیس دانشکده برای مدت دو سال منصوب می نماید.

محمدزاده یادآورشد: بر طبق این دستورالعمل مدیر گروه دانشکده ها نیز با برگزاری انتخابات از طرف رئیس دانشکده انجام خواهد شد.