انتصاب مشاوران جدید رئیس دانشگاه کاشان

۰۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۹۰۶ اخبار دانشگاه
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان پروفسور "محسن محسن نیا" عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور اعضای هیات علمی به مدت دو سال منصوب گردید.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان پروفسور "محسن محسن نیا" عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور اعضای هیات علمی به مدت دو سال منصوب گردید.

در حکم دیگر نیز دکتر "روح الله جهانی پور" عضو هیات علمی دانشکده ریاضی نیز به مدت دو سال به عنوان مشاور اجرایی رئیس دانشگاه منصوب شد.

در این احکام دکتر عباس کتابی افزوده است: انتظار می رود تا این مشاوران با بهره گیری از تعهد و تجربیات و با همدلی و همکاری سایر همکاران و با برنامه ریزی و درایت لازم در اعتلای روز افزون امور مختلف دانشگاه در عرصه های اجرایی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه همراه با برنامه عملیاتی سالانه گام های موثری را بردارند.