امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و خانواده

۱۱ دی ۱۳۹۲ | ۲۳:۲۱ کد : ۲۹۰۲ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، از امضای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه و خانواده خبر داد.

سید حسین حسینی، در همایش خانواده، ارتباط بین خانواده با دانشگاه را لازم دانست و اظهار داشت: ارتباط هرچه بیشتر والدین دانشجویان با محیط دانشگاه زمینه ارتقاء سطح علمی دانشجویان را فراهم می سازد.

وی  خاطر نشان کرد: موفقیت و ارتباط مؤثر دانشگاهیان با دانشجو جز با همکاری والدین امکان نخواهد داشت.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، در ادامه ضمن تبیین وظایف و فعالیتهای مرکز مشاوره خواستار تداوم همکاری خانواده‌ها با این مرکز شدند.

رییس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این همایش را ایجاد ارتباط بین دانشگاه و خانواده از طریق مرکز مشاوره دانشجویی  به منظور کاهش یا پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی و تحصیلی در بین دانشجویان ذکر کرد.

همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان ورودی 92 در تالار آزادی دانشگاه  توسط مرکز مشاوره دانشجویی برگزار و تفاهم نامه بین این دانشگاه با خانواده امضاء شد.

در این همایش که بیش از 300 نفر از والدین شرکت داشتند آقای دشتی (روان شناس ) و حاج آقا هدایت سخنرانی نمودند.