راه اندازی سامانه مدیریت تامین منابع علمی در دانشگاه

۰۹ دی ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۶ کد : ۲۸۹۸ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، از راه اندازی سامانه مدیریت تامین منابع در مرکز تامین منابع علمی این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: با توجه به تحریم ها و محدود شدن امکان دسترسی به منابع الکترونیک، این سامانه راه اندازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: با این اقدام تحریم ها تبدیل به فرصت شد و توانستیم  با هزینه کمتر نیاز اساتید و دانشجویان را تا حدی برای تامین منابع علمی برآورده سازیم.

دکتر منعم زاده، از دریافت رتبه علمی پژوهشی و نمایه شدن دو مجله علمی اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه در سایت بین المللی اسکوپوس خبر داد و افزود: در این پایگاه، مجلات انگلیسی نانو ساختارها به سردبیری پروفسور مسعود صلواتی نیاسر و ریاضی شیمی پروفسور سید علیرضا اشرفی نمایه شده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، به روند روبه رشد  مجلات علمی پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 15 عنوان مجله علمی، پژوهشی و ترویجی از استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه منتشر می شود.