پیام قدردانی ریاست محترم دانشگاه از همکاران

۰۹ دی ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۷ کد : ۲۸۹۵ اخبار دانشگاه
اساتید ارجمند، کارکنان گرامی و دانشجویان محترم

با سلام و احترام

بدینوسیله از حضور مسئولانه و دلسوزانه آحاد دانشگاهیان دانشگاه کاشان در برنامه های هیأت معتمد و ارزیاب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر و تمجید می نمایم.

بی شک دغدغه ها و حساسیت های بخش های مختلف دانشگاه در پیشبرد و توسعه دانشگاه و واکاوی و تحلیل کمبودها و کاستی های موجود بسیار مغتنم و نشانگر مسئولیت پذیری و تکاپوی عمومی برای اعتلای این مرکز علمی است.

اینجانب وظیفه خود می دانم از همه اساتید، کارکنان و دانشجویان بزرگواری که احساس وظیفه نمودند و در تائید یا انتقاد به نحوه اداره دانشگاه و نمود و بروز دادن قوت ها و ضعف های مجموعه به هیأت اعزامی وزارت متبوع کوشش کردند تشکر نمایم.

رجاء واثق دارم این دانشگاه 40 ساله همچنان که در طول این چهار دهه به رغم همه فراز و نشیب ها هدفمند و پرشتاب با تکیه بر توان و تجربه و مساعی همه دانشگاهیان پیش رفته، همچنان با همت همه شما به سوی رونق و تعالی پیش خواهد رفت.

با تشکر مجدد، سلامت و سعادتتان را از درگاه یگانه بی همتا مسئلت می نمایم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان