معرفی نفرات برتر مسابقات تیراندازی کارکنان در هفته بسیج

۰۴ دی ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۰ کد : ۲۸۹۴ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و مسئول بسیج کارکنان دانشگاه کاشان، از معرفی نفرات برتر کارکنان این دانشگاه در مسابقات تیراندازی که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: در این دوره مسابقات 54 نفر از کارکنان آقا و 17 نفر از کارکنان خانم این دانشگاه شرکت کردند.

وی  افزود: در این مسابقات  سید قاسم خادم و مصطفی یزدی  به ترتیب نفرات اول و دوم و سید هادی رضوی، مرتضی اقبالی،عباس معین فر و علیرضا ذبیحی به طور مشترک به عنوان نفرات سوم این مسابقات در بخش آقایان معرفی شدند.

به گفته وی، خانم ها فاطمه غلامی نصرآبادی، سمیه وطنخواه و صفیه نصرالهی نیز نفرات اول تا سوم این مسابقات را کسب کردند.

حجت الاسلام شیخ زاده هدف از برگزاری این دوره مسابقات را ایجاد روحیه نشاط و شادابی و ترویج فرهنگ مسابقه تیراندازی که از سفارشات دین مبین اسلام می باشد ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: به مناسبت هفته بسیج دیدار با آیت الله نمازی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان با همکاری  بسیج اساتید، کارمندی و دانشجویی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.