مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی پردیس خواهران

۰۱ دی ۱۳۹۲ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۸۹۰ اخبار دانشگاه
مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی در سالن ورزشی لاجوردی دانشکده پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار گردید.

مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی در سالن ورزشی لاجوردی  دانشکده پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار گردید.

معاونت فرهنگی دانشجویی پردیس خواهران گفت: در این جشنواره فرهنگی ورزشی، بیش از 100 نفر از دانشجویان  این دانشکده در مسابقات  ورزشی والیبال، دارت  و پیاده روی به رقابت پرداختند.

فاطمه وصالی افزود: پس از 10 روز رقابت، در مسابقات دارت خانم ها سرور رزاق، فهیمه عسگری و زهرا اسدی به ترتیب مقام های نخست تا سوم را کسب کردند.

وی اظهار داشت: در این جشنواره فرهنگی ورزشی مسابقات والیبال نیز با حضور شش تیم پریسا، پرنیان 132، انجمن کامپیوتر، پهلوانان، پردیس، آمار برگزار شد که در پایان تیم پریسا مقام اول و تیم پرنیان 132 مقام دوم را کسب نمودند و با نظر کمیته فنی مسابقات، جایزه بازیکن اخلاق این دوره به محدثه عباسی تقدیم شد.

به گفته وی، در راستای برنامه های این جشنواره همایش پیاده روی از حرم تا قتلگاه در مشهد اردهال، بارگاه ملکوتی حضرت سلطانعلی ابن امام باقر(ع) با حضور کارشناس امور فرهنگی پردیس و کارشناس تربیت بدنی و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

این جشنواره فرهنگی ورزشی به همت تربیت بدنی دانشکده از 13 تا 25 آذر در سالن ورزشی لاجوردی پردیس خواهران دانشگاه کاشان ادامه داشت.