هشتمین نشست علمی چارتاقی نیاسر برگزار می شود

۲۷ آذر ۱۳۹۲ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۸۸۰ اخبار دانشگاه
کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان، از برگزاری هشتمین نشست علمی چارتاقی نیاسر همزمان با انقلاب زمستانی در این دانشگاه خبر داد.

مهندس صفایی اظهار داشت: این نشست علمی یکشنبه یکم دی ماه با همکاری انجمن علمی آسمان تاریک در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار می گردد.

وی افزود: دکتر جاوری مدیر گروه باستان شناسی این دانشگاه با موضوع چارتاقی های دوره ساسانی سخنرانی خواهند داشت.

وی هدف از این نشست علمی را آشنایی و ارتقاء سطح علمی دانشجویان با علم نجوم و انقلاب زمستانی ذکر کرد و افزود: علاقمندان به شرکت در این نشست علمی می توانند درخواست خود را به نشانی پست الکترونیکی رصدخانه به آدرس      uko@kashanu.ac.irارسال و یا با رصد خانه این دانشگاه هماهنگی نمایند.

لازم به ذکر است در این نشست علمی آقای صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان نیز با موضوع نمادهای نجومی از ایران باستان تاکنون سخنرانی خواهند داشت.