برگزاری مسابقات تیراندازی کارکنان به مناسبت هفته بسیج

۲۷ آذر ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۶ کد : ۲۸۷۹ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری مسابقات تیراندازی کارکنان به مناسبت هفته بسیج در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات تیراندازی با تفنگ، با حضور بیش از 50 نفر از کارکنان مرد و20 نفر از کارکنان زن دانشگاه در سالن تیراندازی آرش این دانشگاه برگزار شد.

وی با اشاره به تاکید دین مبین اسلام به ورزش تیراندازی و اینکه هدف تربیت بدنی ایجاد همدلی و صمیمیت و تقویت جسمی و روحی کارکنان است افزود: در این راستا مسابقات تیراندازی در سطح کارکنان همه ساله به مناسبت هفته بسیج باشکوه برگزار می شود.

رمضانی علوی در ادامه به تغییر شیوه برگزاری مسابقات اشاره داشت و در این خصوص بیان کرد: از این پس به دلیل حضور مستمر شرکت کنندگان و آشنایی و مشارکت بهتر، شیوه برگزاری مسابقات به صورت چند مرحله و میانگینی از امتیازات خواهد بود.