شانزدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی در دانشگاه کاشان برگزار گردید

۲۶ آذر ۱۳۹۲ | ۱۷:۱۹ کد : ۲۸۷۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان،ازبرگزاری شانزدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی خبرداد و گفت: این جشنواره از تاریخ 25 مهر ماه تا 25 آذر ماه جاری باحضور 650 نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه کاشان برگزار گردید.

محمد رمضانی علوی افزود:رشته های ورزشی این جشنواره در دو بخش انفرادی و تیمی شامل بدمینتون، تنیس روی میز، تیراندازی، شنا، والیبال،فوتسال بوده است که همه ساله در آبانماه وآذرماه برگزار می گردد.

وی خاطر نشان کرد:جشنواره امسال در بخش گروهی جهت نیل به اهداف بلند مدت دانشگاه در خصوص مشارکت دانشکده ها در رویدادهای ورزشی داخل و خارج به شیوه دانشکده ای برگزار و با استقبال خوب دانشجویان به خصوص دانشجویان دختر روبرو گردید.