پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت عالم ربانی آیت الله مصطفوی

۱۸ آذر ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۱ کد : ۲۸۶۸ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان در پیامی درگذشت عالم و عارف بزرگ حضرت آیت‌الله سید محمدباقر مصطفوی کاشانی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت عالم ربانی آیت الله مصطفوی

خبر رحلت عالم و عارف بزرگ حضرت آیت‌الله سید محمدباقر مصطفوی کاشانی مایه تاسف و تالم فراوان گردید.

این عالم جلیل القدر عمر پر برکت خود را صرف پرهیزگاری نمود و در طول سالیان متمادی با رفتار و منش علمی و عملی خویش، چهره‌ای نورانی و فراموش ناشدنی از خود در خاطره‌‌ها باقی نهاد قلب مصفای آن پارسای پرهیزگار آینه روشن و صیقل یافته حکمت‌های الهی و سرچشمه فیوضات معنوی بی پایان بود.

آیت الله مصطفوی نقشی موثر در تبیین و تبلیغ اسلام ناب محمدی (ص) ایفا نمود و در عین حال به عنوان عارفی وارسته در مسیر کمال انسانی و ترویج صفات الهی در جامعه گام بر می‌داشت.

اینجانب این ضایعه بزرگ را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج)، مقام عظمای ولایت، ‌مراجع عظام،‌ حوزه‌های علمیه قم و نجف به ویژه بیت شریف ایشان تسلیت گفته و برای بازماندگان صبر جمیل و برای آن عالم بزرگوار علو درجات مسالت می‌نمایم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان