همایش اچ مثل اچ آی وی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۸۶۵ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز همایشHمثل HIV توسط مرکز مشاوره دانشگاه کاشان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز همایش  H مثل HIV  توسط مرکز مشاوره دانشگاه کاشان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این همایش خانم دکتر هروی متخصص بیماریهای عفونی و دکتر هدایتی پزشک برنامه ایدز درخصوص ایدز، راههای انتقال و پیشگیری از آن به ایراد سخنرانی پرداختند.

ایدز بیماری است که توسط ویروسی به نام اچ آی وی(ویروس نقص ایمنی انسانی) ایجاد می شود. از زمانی که فرد به اچ آی وی مبتلا می شود یعنی از زمان ورود ویروس، تا شروع بیماری ایدز ممکن است بیش از 10 سال طول بکشد در این مدت فرد سالم بوده، می تواند به کار و فعالیت خود ادامه دهد ولی احتمال انتقال ویروس به دیگران وجود دارد.

شایع ترین راه ابتلا به (اچ آی وی) در جهان تماس جنسی نامطمئن و در ایران استفاده مشترک از وسایل تزریق در بین مصرف کنندگان مواد مخدر تزریقی است.

دسترسی به آموزش، پیشگیری، مراقبت و درمان مهم ترین عامل در کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

اهداء جوایز نقدی به شرکت کنندگان در مسابقه از دیگر برنامه این مرکز بود.