حمایت مالی پژوهشکده علوم و فناوری شیمیایی

۰۲ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۸۴ معاونت پژوهشی
پژوهشکده علوم و فناوری شیمیایی وابسته به وزارت دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵ میلیون ریال و از پایان نامه های دکتری تا سقف ۶۰ میلیون ریال حمایت مالی می نماید. علاقمندان جهت مشاهده زمینه های مورد حمایت توسط این پژوهشکده به وب سایت مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه در بخش اولویتهای پژوهشی مراجعه نموده و پروژه پیشنهادی خود را با هماهنگی اساتید راهنما به این مدیریت ارسال نمایند.

پژوهشکده علوم و فناوری شیمیایی وابسته به وزارت دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد تا سقف 15 میلیون ریال و از پایان نامه های دکتری تا سقف 60 میلیون ریال حمایت مالی می نماید. علاقمندان جهت مشاهده زمینه های مورد حمایت توسط این پژوهشکده به وب سایت مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه در بخش اولویتهای پژوهشی مراجعه نموده و پروژه پیشنهادی خود را با هماهنگی اساتید راهنما به این مدیریت ارسال نمایند.