راه اندازی سایت پدافند غیرعامل دانشگاه

۲۶ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۸ کد : ۲۸۳۵ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه کاشان، از ایجاد سایت پدافند غیر عامل در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این وب سایت در جهت تحقق فرامین و رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد اهمیت پدافند غیرعامل ایجاد و مطالب متناسب جهت اطلاع و آشنایی همکاران گرامی در آن منتشر می شود.

وی نقش دانشگاه ها را در پدافند غیرعامل حایز اهمیت دانست و افزود: پدافند غیرعامل یکی از مهمترین روش های دفاع در مقابل تهدیدات دشمنان به شمار می رود.

دکتر منعم زاده، از برگزاری کارگاه های آموزشی پدافند غیر عامل در این دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: این کارگاه های آموزشی برای کارکنان این دانشگاه به زودی برگزار می شود.

معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه کاشان یادآورشد: کنفرانس ملی پدافند غیرعامل نیز در بهمن ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار خواهد شد.