برگزاری نمایشگاه فروش کتب وجینی و اهدایی کتابخانه های دانشگاه کاشان

۲۶ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۰ کد : ۲۸۳۴ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته کتاب، نمایشگاه فروش کتب وجینی و اهدایی کتابخانه های دانشگاه کاشان با حضور رئیس این دانشگاه افتتاح شد.

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه حدود هفت هزار جلد کتاب با یک هزار عنوان ارائه شده است.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: دانشجویان تمامی رشته های علوم پایه، مهندسی، معماری و هنر و علوم انسانی می توانند کتب مورد نیاز خود را از این نمایشگاه تهیه نمایند.

وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را تامین منابع علمی دانشجویان با قیمت مناسب و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین دانشجویان ذکر کرد.

این نمایشگاه تا پایان هفته در کریدور دانشکده علوم برای بازدید علاقمندان دایر است.