حمایت مالی سازمان هواشناسی کشور از پروژه های تحصیلات تکمیلی

۰۲ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۸۳ معاونت پژوهشی
سازمان هواشناسی کشور اعلام نمود که در راستای توسعه و ارتقاء زمینه های همکاری تحقیقاتی با دانشگاهها و تقویت هر چه بیشتر حلقه ارتباطی دولت، دانشگاه و صنعت آمادگی حمایت از پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی را دارد. علاقمندان جهت مشاهده زمینه های مورد حمایت توسط این سازمان به وب سایت مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه در بخش اولویتهای پژوهشی مراجعه نموده و پروژه پیشنهادی خود را با هماهنگی اساتید راهنما به این مدیریت ارسال نمایند.