ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان

۱۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۷:۱۹ کد : ۲۸۲۴ اخبار دانشگاه
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان از شروع ثبت نام ترم جدید و پذیرش دین پژوه در این حوزه خبر داد.

حجت الاسلام روح الله شبانی، زمان ثبت نام دین پژوهان را تا پانزدهم آذرماه ذکر کرد و افزود: این حوزه از علاقمندان به فراگیری فرهنگ و معارف اهل بیت (ع) دین پژوه می پذیرد.

وی خاطر نشان کرد: کلیه دانشجویان و نیز فارغ التحصیلان سطوح مختلف دانشگاهی می توانند در این حوزه ثبت نام کنند.

وی با اشاره به تاسیس این حوزه در سال 88 اظهار داشت:  در حال حاضر حدود 200 دین پژوه به تحصیل معارف دینی مشغول هستند.

وی، هدف اصلی این حوزه را آشنایی دانشجویان دین‌پژوه با مباحث دینی و معرفتی و بستری آماده برای دانشجویان به تحصیل علوم دینی بیان کرد و افزود: حوزه علوم اسلامی تحصیل همزمان دانشجویان علاقمند به معارف دینی را در دانشگاه ها فراهم می کند.

حجت الاسلام شبانی، در دسترس قرار دادن اساتید و مشاورین خبره علوم اسلامی مختلف برای کل دانشجویان بطور اعم و برای دین پژوهان به طور اخص،تربیت نیروی انسانی مورد نیاز انقلاب اسلامی که علاوه بر تخصص خاص خود، نیاز به آشنایی کافی با تفکر اسلامی دارد را از دیگر اهداف تاسیس حوزه علوم اسلامی در دانشگاه کاشان ذکر کرد و اظهار داشت: در این حوزه سعی و تلاش بر این است که از بهترین اساتید حوزه که دارای تخصص هستند، استفاده شود.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان، برگزاری، کارگاه، کارگروه، اردو، جلسات اخلاق و مسابقات را از برنامه های جنبی این حوزه نام برد.