برگزاری سمینار قالب های ماندگار بتن و دیوار برشی فولادی

۱۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۵ کد : ۲۸۲۳ اخبار دانشگاه
سمینار قالب های بتن و دیوار برشی فولادی به همت گروه مهندسی عمران دانشگاه کاشان روز یکشنبه 19 آبان ماه در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود.

سمینار قالب های بتن و دیوار برشی فولادی به همت انجمن علمی  مهندسی عمران دانشگاه کاشان روز یکشنبه 19 آبان ماه در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود.

دبیر انجمن مهندسی عمران  افزود: در این سمینار معرفی، اجرا و طراحی قالب های بتنی توسط یکی از کارشناسان ارائه می شود.

محمد اربابی خاطر نشان کرد: در این سمینار همچنین یکی از اساتید این دانشگاه به معرفی، مدل سازی و طراحی دیوار برشی فولادی می پردازد.

وی، هدف از برگزاری این سمینار را، آشنایی دانشجویان با سازه های نوین ساختمانی و  تبادل تجربیات و ارتقاء سطح علمی دانشجویان ذکر کرد و افزود: در این سمینار دانشجویان مهندسی عمران دانشگاههای آزاد، پیام نور و کارشناسان نظام مهندسی شرکت خواهند داشت.