موفقیت دانشجویان گروه شیمی دانشگاه کاشان در هشتمین دوره مسابقات کمیکار

۱۴ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۸ کد : ۲۸۲۱ اخبار دانشگاه
مدیر گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان، از موفقیت تیم دانشجویان این گروه در هشمتین دوره مسابقات کشوری کمیکار خبر داد.

دکتر عبدالله ایرانخواه اظهار داشت: این دوره مسابقات در تاریخ های هشتم تا نهم آبان ماه در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور 63 تیم از دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.

سرپرست این گروه خاطر نشان کرد: در این رقابت ها تیم های دانشگاه کاشان خوش درخشیدند  به طوری که تیم هیدیکا از گروه مهندسی شیمی این دانشگاه مقام دوم بخش ایده برتر و دریافت جایزه از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مقام هفتم بخش عملکرد را کسب نمودند.
دکتر ایرانخواه افزود: امید عبداله قاضی، مسعود محمودی زاده، امیر مسعود محسنی، علی زرکار، نیلوفر رزمجو، مائده ملک  اعضای تیم هیدیکا دانشگاه کاشان در این دوره مسابقات بودند.