نمایشگاه تولید محصولات سنتی دانشجویان صنایع دستی

۱۴ آبان ۱۳۹۲ | ۱۹:۱۲ کد : ۲۸۱۶ اخبار دانشگاه
مدیر گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از برگزاری نمایشگاه تولید محصولات سنتی و هنری دانشجویان صنایع دستی این دانشکده خبر داد.

مدیر گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از برگزاری نمایشگاه تولید محصولات سنتی و هنری دانشجویان صنایع دستی این دانشکده خبر داد.

مهندس ابوالفضل عرب بیگی اظهار داشت: در این نمایشگاه آثار تولیدی دانشجویان شامل دستبافته های سنتی پشمی و پنبه ای نظیر گلیم، سوزنی، جاجیم، انواع کیف های سنتی، آینه و کوسن و وسایل زینتی   ارائه شده است.

وی، چرم دوزی، سفال، معرق و آثار هنری روی چوب و سفال را از دیگر آثار ارائه شده در این نمایشگاه ذکر کرد و افزود: این نمایشگاه با هدف ارائه توانمندیها و خلاقیت های دانشجویان صنایع دستی این دانشگاه برگزار شده است.

این نمایشگاه تا پایان هفته برای بازید علاقمندان دایر است.

حدود یکصد دانشجو در مقطع کارشناسی رشته صنایع دستی گرایش های سفال، چوب، فلز دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.