برگزاری کارگاه دانش افزایی شرکت های دانشگاهی دانش بنیان

۱۱ آبان ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۵ کد : ۲۸۱۲ اخبار دانشگاه
کارگاه دانش افزایی با موضوع دانشگاه کارآفرین و شرکت های دانشگاهی دانش بنیان به همت معاونت پژوهشی و مدیریت فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان با حضور اعضاء هیئت علمی این دانشگاه برگزار گردید.

دکتر کوروش خسروی مدرس این کارگاه گفت: این کارگاه آموزشی با هدف آشنا کردن اعضای هیات علمی با مفهوم تجاری سازی تحقیقات علمی دانشگاه برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: در این کارگاه استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه با مفهوم کارآفرین و مراحل و نحوه ایجاد شرکت های دانش بینان آشنا گردیدند.

دکتر خسروی اظهار داشت: نحوه تدوین برنامه ها، چگونگی ایجاد شرکت های دانش بینان و نحوه صیانت از مالکیت فکری از دیگر موضوعات ارائه شده در این کارگاه بود.

کارگاه دانش افزایی به مدت شش هفته چهارشنبه ها تا سیزدهم آذرماه با موضوعات مختلف برگزار می گردد.