کنگره آخوند کاشی در مشهد اردهال کاشان برگزار شد

۰۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۸۰۷ اخبار دانشگاه
نخستین کنگره علامه آخوند ملامحمد کاشانی با حضور آیت الله امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران، آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و جمعی از شخصیت های برجسته علمی با همکاری دانشگاه کاشان در جوار بارگاه ملکوتی سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) در مشهد ارهال کاشان برگزار شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان در این همایش گفت: شهرستان کاشان از دیر زمان مهد تربیت عالمان، فقیهان، عارفان، زاهدان، ادیبان، شاعران، هنرمندان و نام آوران بلند آوازه بوده و چهره ها و شخصیت های برجسته ای را به جهان و میهن اسلامی عرضه داشته است.

علیرضا جوادی، علامه آخوند ملا محمد کاشانی را از جمله این شخصیت های برجسته برشمرد و اظهار کرد: علامه محمد آخوند کاشانی حکیم، عارف فقیه و استاد جامع علوم معقول العقول بوده است.

وی خاطر نشان کرد: این عالم روحانی اسوه و الگویی تمام عیار برای نسل های جوان است .

وی افزود: علامه آخوند ملا محمد کاشانی شاگردانی تربیت کرد که هرکدام بزرگ مردانی هستند که در شکل گیری انقلاب اسلامی و حاکمیت فقاهت و ولایت عالمان و عارفان در عصر حاضر حق بزرگی بر گردن ما دارند.

فرماندار کاشان اظهار داشت:برگزاری بزرگداشت این مردان حق و نشر آثار و خاطرات آنها در حقیقت حفظ میراث معنوی و فرهنگی اسلام و نظام اسلامی است که در این راستا باید تلاش مضاعفی داشت.

رییس دانشگاه کاشان نیز در حاشیه این همایش گفت: این کنگره به منظور شناسایی شخصیت علمی فقهی مذهبی علامه آخوند ملا محمد کاشانی به نسل جوان به خصوص دانشجویان برگزار شده است.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: امروز بر همه پویندگان راه علم و دانش است به تأسی از این عالمان بزرگوار مراحل رشد و کمال علمی و معنوی را ارتقاء بخشند.

علامه ملا محمد کاشانی معروف به آخوند کاشی در سال 1249 هجری قمری در روستای جوشقان استرک از توابع کاشان متولد در بیستم شعبان سال 1333 وفات یافت و بنا به وصیتش در قبرستان تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد .