امام جمعه موقت تهران: استادان و دانشجویان زندگی آخوند کاشی را مطالعه کنند

۰۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۸۰۶ اخبار دانشگاه
امام جمعه موقت تهران گفت: استادان، علما و دانشجویان بایستی زندگی آخوند کاشی را با دقت مطالعه کنند.

آیت الله امامی کاشانی در نخستین همایش بزرگداشت علامه آخوند ملا محمد کاشانی  در مشهد اردهال اظهار کرد:علامه آخوند ملا محمد کاشانی یکی از شخصیت های برجسته و اسطوره های علمی و اخلاقی و عرفان است.

وی افزود: این عالم ربانی علاوه بر علم و ، اخلاق و عرفان در تمامی علوم برجسته و صاحب نام و دارای اجتهاد بودند.

وی برگزاری این کنگره را برای معرفی این عالم روحانی به نسل جوان حایز اهمیت دانست و افزود: برگزار ی این گونه کنگره ها در راستای ارتقاء سطح علمی و دینی و فرهنگی جامعه و تربیت نسل جوان ضروری است.

وی تصریح کرد:  نقش علمی و عملی، سیره عملی و روش تربیتی و نقش حوزه‌های علمیه در رشد و پویایی علوم اسلامی و فعالیت‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: بهره گیری از زندگی اهل بیت و این عالمان روحانی تاثیر بسزایی به آگاهی  انسان به توحید و اخلاص دارد.

امامی کاشانی افزود: تثیرگذاری و نقش برجسته آخوند کاشی در پنج حوزه علمیه برجسته جهان تشیع از جمله حوزه‌های علمیه شهرهای کاشان، اصفهان، قم، مشهد مقدس و نجف اشرف غیرقابل انکار است.