نشست صمیمی ریاست با پرسنل انتظامات دانشگاه

۰۱ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۳:۳۴ کد : ۲۸۰ اخبار دانشگاه
یکشنبه ۲۴/۴/۸۶ پرسنل انتظامات دانشگاه با حضور در اتاق کنفرانس دانشگاه در نشستی گرم و صمیمی نقطه نظرات و برخی مشکلات کاری و صنفی خود را با دکتر ساداتی‌نژاد در میان گذاشتند. رئیس دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت کار انتظامات دانشگاه، شناخت و عمل به وظایف دانشگاهی در بخش‌های مختلف، حفظ عزت نفس و ارتقاء جایگاه انتظامات با حفظ شئون دانشگاهی و سلامت و صلابت و روحیه امانت‌داری در برخوردهای انتظاماتی در حین انجام کار را از نیروهای خدوم انتظامات خواستار شدند. ضمناً در باب اهمیت کارگاه‌های آموزشی و حضور پرسنل انتظامات تأکید نمودند.

یکشنبه 24/4/86 پرسنل انتظامات دانشگاه با حضور در اتاق کنفرانس دانشگاه در نشستی گرم و صمیمی نقطه نظرات و برخی مشکلات کاری و صنفی خود را با دکتر ساداتی‌نژاد در میان گذاشتند. رئیس دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت کار انتظامات دانشگاه، شناخت و عمل به وظایف دانشگاهی در بخش‌های مختلف، حفظ عزت نفس و ارتقاء جایگاه انتظامات با حفظ شئون دانشگاهی و سلامت و صلابت و روحیه امانت‌داری در برخوردهای انتظاماتی در حین انجام کار را از نیروهای خدوم انتظامات خواستار شدند.

ضمناً در باب اهمیت کارگاه‌های آموزشی و حضور پرسنل انتظامات تأکید نمودند.