کسب عنوان قهرمانی تیم باران در مسابقات والیبال کارکنان مرد دانشگاه کاشان

۰۱ آبان ۱۳۹۲ | ۱۶:۴۱ کد : ۲۷۹۵ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان قهرمانی تیم باران در مسابقات والیبال کارکنان مرد این دانشگاه خبر داد .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  از کسب عنوان قهرمانی تیم باران در مسابقات والیبال کارکنان مرد این دانشگاه خبر داد .

محمد رمضانی اظهار داشت:  این دوره مسابقات با حضور پنج تیم  از  24 شهریورماه تا 30  مهرماه به صورت دوره ای برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: پس از پایان این رقابت ها، تیم باران متشکل از آقایان احمد نامور، احسان صادقی ، جواد دقیق ، محمد رضا هاشم زاده ، قدرت ا.. بدیعی ، سید مهدی سادات فر موفق به کسب مقام اول  و تیم نیاوران و حماسه به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب نمودند.

وی با بیان اینکه،  این مسابقات به تعداد 10 بازی برگزار گردید افزود: کادر داوری این مسابقات را آقایان اکبرزاده (سرپرست فنی مسابقات) ، مهدی عزتی فر، مهرداد نزادی ، علی عبداللهی ، ابوالفضل فرهمند ، علی محمدی نیک و علی حلاج تشکیل می داد.

مدیر تربیت بدنی افزود :با توجه به اینکه کارکنان سرمایه های اصلی دانشگاه می باشند، هدف از برگزاری این مسابقات تربیت و تقویت جسمی ، روحی و روانی کارکنان از طریق فعالیتهای جسمانی و ارتقاء سطح کیفیت زندگی و افزایش نشاط و شادابی در میان دانشگاهیان می باشد.