آیت الله نمازی: علم از عوامل قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است

۳۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۷ کد : ۲۷۹۲ اخبار دانشگاه
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: علم و فناوری یکی از عوامل قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: علم و فناوری یکی از عوامل قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.

آیت الله عبدالنبی نمازی در حاشیه بهره برداری از طرح های آموزشی و خدماتی دانشگاه کاشان افزود: جامعه ای که جاهل باشد محکوم و در عرصه بین المللی جایگاهی ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: جامعه ای که مسلح به سلاح علم باشد آن جامعه سربلند و پیروز و قدرتمند است.

وی با بیان اینکه در نظام مدیریتی و در حکومت توحیدی اصل بر علم است اظهار داشت: همه اعضای جامعه توحیدی باید عالم و دانشمند باشند.

آیت الله نمازی، با اشاره به اینکه نظام هستی با این عظمت نیز در سایه علم خلق شده است افزود: علمی که تولید قدرت و ثروت کند ارزش دارد.

امام جمعه کاشان تصریح کرد: بایستی سعی شود تا با تامین امکانات و تجهیزات علمی، زمینه ارتقاء علمی در دانشگاه ها را برای دانشجویان فراهم آورد.

آیت الله نمازی، با بیان اینکه اعتبارات دولتی جوابگوی تامین امکانات در دانشگاه ها نمی باشد حضور و مشارکت خیرین را در این عرصه مهم علمی خواستار شد و خاطر نشان کرد: کسانی که تمکن مالی دارند باید مراکز علمی و دانشگاه ها را پشتیبانی کنند تا نسل جوان بتواند راحت و با امنیت خاطر بیشتر تحصیل و به مدارج علمی دست یابد.