تشکیل کمیته ورزش کارکنان در دانشگاه

۲۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۳ کد : ۲۷۸۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از تشکیل کمیته ورزش کارکنان دانشگاه با هدف توسعه ورزش اساتید و کارمندان خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: بر اساس مصوبه وزارت علوم تحقیات و فناوری کمیته ورزش کارکنان در جهت توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در بین کارکنان تشکیل گردیده تا با ایجاد شرایط مناسبتر برای انجام فعالیت های جسمانی در جهت ارتقاء نشاط و شادابی کارکنان شاغل در دانشگاه اقدام نماید

وی خاطر نشان کرد: این کمیته با برگزاری اولین جلسه، کار خود را رسماً آغاز نموده تا طبق برنامه ریزی بعمل آمده در تقویم ورزشی کارکنان در سه حوزه ورزش همگانی، قهرمانی و آموزشی فعالیت نماید.

گفتنی است اعضای این کمیته را معاون اداری مالی دانشگاه، مدیر مالی ، مدیر فرهنگی ، نماینده ورزشی اساتید، نماینده ورزشی کارمندان، نماینده ورزش بانوان و مدیر تربیت بدنی تشکیل می دهند.