برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مواد مخدر

۲۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۷۸۳ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: کارگاه آموزش آشنایی با مواد مخدر و داروهای روان گردان ویژه پرسنل انتظامات خوابگاه ها و کارشناسان مرکز مشاوره به عنوان قشری که در دانشگاه با دانشجویان در ارتباط بیشتری می باشند برگزار شد.

سید حسین حسینی افزود: این کارگاه که  با هدف آشنایی پرسنل با انواع مواد مخدر و داروهای روانگردان در دو بخش برگزار شد.

وی اظهار داشت: در بخش نخست  آشنایی و نمایش اصل مواد مخدر و آشنایی با ابزار و آلات استعمال و طریقه مصرف آن که توسط یکی از کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی شهرستان کاشان تشریح گردید.

وی خاطر نشان کرد:  دکتر عکاشه متخصص روانپزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در بخش دوم این کارگاه  به بررسی ابعاد روانشناختی و روانپزشکی مواد مخدر و داروهای روان گردان اشاره کرد.

در این کارگاه  که به توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد تعداد 32 نفر از پرسنل انتظامات دانشگاه و 18 نفر از پرسنل خوابگاههای دانشجویی و 5 نفر از کارشناسان مرکز مشاوره به عنوان مخاطب شرکت داشتند.