تفاهمنامه پیوند فرهنگی بین آران و بیدگل و گلپایگان امضا شد

۲۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۷۷۷ اخبار دانشگاه
همزمان با برگزاری همایش منطقه ای مدیریت شهری در دانشگاه کاشان، تفاهمنامه پیوند فرهنگی آران و بیدگل و گلپایگان امضا شد.

این تفاهم نامه که به امضای روسای شوراهای اسلامی و شهرداران شهرهای آران وبیدگل و گلپایگان و رییس دانشگاه کاشان رسید با محوریت بزرگداشت شخصیت علمی آیت الله ملا محمد علی آرانی متولد آران و متوفی در گلپایگان است.

رییس دانشگاه کاشان پس از مبادله این تفاهم نامه سه جانبه ابراز امیدواری کرد: تا با بررسی آثار علمی این علم آموخته حوزه درسی کاشان در سده ی 12 قمری جامعه علمی از اندیشه های این شاگرد ملا احمد نراقی بیش از پیش بهره گیرند.

مقداد نمکی شهر دار ناحیه یک آران وبیدگل نیز در این نشست، ضمن معرفی شخصیت علمی این عالم دینی کار مرمت وبهسازی خانه مسجد ملاعلی در آران و آرامگاه وی از گلپیایگان و همچنین نامگذاری یکی از معابر اصلی از هر دو شهر را به نام این عالم دینی از جمله مفاد این تفاهم نامه یاد کرد.

ملاعلی آرانی در سال ۱۱۷۷ هجری قمری در آران  به دنیا آمد و در سال 1244 در گلپایگان بدورود حیات گفت.

از این عالم دینی حدود 70 اثر مکتوب بر جای مانده است.