پیاده روی "میثاق با شهید اردهال" پرسنل انتظامات دانشگاه کاشان

۲۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۷ کد : ۲۷۶۷ اخبار دانشگاه
امور فرهنگی انتظامات دانشگاه به مناسبت مراسم سنتی ومذهبی قالیشویان و هفته تربیت بدنی درحرم حضرت سلطانعلی بن امام محمدباقر(ع) برنامه پیاده روی با عنوان "میثاق با شهیداردهال" را برگزار کرد.

امور فرهنگی انتظامات دانشگاه به مناسبت مراسم سنتی ومذهبی قالیشویان  و هفته تربیت بدنی درحرم حضرت سلطانعلی بن امام محمدباقر(ع) برنامه پیاده روی با عنوان "میثاق با شهیداردهال" را برگزار نمود.

در این مراسم پرسنل انتظامات دانشگاه کاشان از محل شهادت گاه حضرت سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) تا حرم مطهر این امامزاده را پیاده طی کردند.

در این برنامه فرهنگی ورزشی، که مدیر حراست و جمعی از پرسنل محترم انتظامات دانشگاه حضور داشتند مدیرمحترم حراست درخصوص زندگینامه و نحوه شهادت این حضرت و اهداف برگزاری برنامه های ورزشی وفرهنگی انتظامات نکاتی را درجمع پرسنل انتظامات ارائه کرد.

این برنامه فرهنگی ورزشی با هدف گرامیداشت سالروز شهادت سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) و ارتقاء فرهنگ سلامت در بین پرسنل انتظامات دانشگاه کاشان برگزار شد.