عقلانی ترین راه برای امنیت جامعه تشکیل خانواده است

۲۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۱ کد : ۲۷۶۳ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: منطقی ترین و عقلانی ترین راه برای ایجاد امنیت خانواده و جامعه اهتمام به سنت پسندیده ازدواج وتشکیل خانواده است که در سایه این امر نیازهای روحی و روانی افراد نیز تأمین می شود.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان تصریح کرد: سرنوشت دنیا وآخرت، تولید نسل،برکت وفیض ملکوتی از جمله عناوینی هستند که با امر ازدواج می توان به نحوه شایسته به آنها دست یافت.

وی افزود:عناصر فرهنگی در کشور ما با توجه به اهمیتی که قرآن واهل بیت (سلام الله علیها) برای سنت ازدواج قائل هستند ، آنطورکه باید به این مهم ونقش آن در استحکام بنیان خانواده نپرداخته اند.

خادمیان در ادامه به ضرورت توجه به ازدواج اشاره کرد و افزود: ازدواج موفق پایه و بنیانی عالی برای ایجاد خانواده ای شاد ومستحکم است و هیچ چیزی در جهان نمی تواند زندگی انسان ها را شاداب تر وبهتر از افزایش ازدواج های موفق کند.

وی با توجه به اهمیت ازدواج و پیچیده بودن و حساس بودن آن، ضرورت توجه بیشتر مسئولین کشور، صداو سیما، آموزش و پرورش، آموزش عالی و مراکز فرهنگی تاکید کرد و گفت: حتی سزاوار است که ما وزارت خانواده و ازدواج را برقرار نماییم.

خادمیان در ادامه با توجه به توصیه موکد حضرت رسول (ص) به سنت حسنه ازدواج به مهم ترین درس هایی که از ازدواج حضرت زهرا(س) و امیر المومنین (ع) می توان آموخت اشاره کرد و گفت: اولین درس از این پیوند آسمانی هم کفو وهم تا بودن است، که در این مورد پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: اگر خدا علی (ع) را نمی آفرید برای فاطمه (س) کفو و هم تایی وجود نداشت.

مسئول نهاد دانشگاه افزود: درس دیگر این است که دختر شخصیت جدی در تصمیم گیری داشته باشد . پیامبر (ص) به عنوان پدر بدون رضایت دخترش حضرت فاطمه (س) به خواستگار های ایشان پاسخ مثبت نمی دادند.

خادمیان خطاب به دانشجویان گفت: با وجود داشتن سواد علمی و تخصصی ، از تجربیات پدر ومادر و مشاوره آنان استفاده نمائید و سعی کنید تا کسب علم وتحصیل مانع ازدواج و تشکیل خانواده نشود.

وی در پایان افزود: سومین درسی که می توان از این پیوند آسمانی گرفت قناعت است که در مهریه، جهیزیه ،هزینه مراسم به ضروری ترین و ابتدایی ترین وسایل زندگی در آن عصر بسنده شد.