دانش و هنر مربوط به استرلاب ایرانی به زبان تصویر کشیده شد

۱۴ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۳۵ کد : ۲۷۵۴ اخبار دانشگاه
با همکاری آقای صفایی، کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان فیلم مستند استرلاب با موضوع تاریخچه، انواع، ساختار، چگونگی ساخت و کاربرد این ابزار اخترشناسی قدیم ساخته شد.

کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان گفت: این فیلم مستند به مدت 30دقیقه به کارگردانی سید جمال کشاورز و فیلمبرداری آرش جهانگیری ساخته شده است.

صفایی که مشاوره علمی - پژوهشی این فیلم را بر عهده دارد در این فیلم، کاربردهای استرلاب را آموزش و بخشی از پژوهش های ایشان را در پانزده سال اخیر در مورد این ابزار به تصویر کشیده است.

لازم به ذکر است در این فیلم بخش های طراحی و کاربرد استرلاب در رصدخانه دانشگاه کاشان فیلمبرداری شده است.

استرلاب مهمترین ابزار نجوم قدیم است که قدمتی چند هزار ساله دارد. این ابزار برای اندازه گیری و پردازش داده های نجومی به کار می رفته است.