رئیس پیشین دانشگاه کاشان معاون اداری مالی دانشگاه تهران شد

۱۴ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۷۵۳ اخبار دانشگاه
دکتر سید جواد ساداتی نژاد رئیس پیشین دانشگاه کاشان به عنوان معاون اداری مالی دانشگاه تهران منصوب گردید.

حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه تهران که بزرگترین حوزه معاونت در این دانشگاه می باشد شامل 7 اداره کل ویک دفتر مستقل شامل مدیریت امور مالی، مدیریت نیروی انسانی، مدیریت رفاه کارکنان، مدیریت پشتیبانی و امور فنی، مدیریت طرح های عمرانی، مدیریت انتظامات و دفتر هماهنگی امور موزه‌ها می‌باشد.

این حوزه انجام کلیه امورمالی، اداری و مدیریت منابع انسانی، امور حقوقی، طرحهای عمرانی، امور رفاهی اعضاء هیات علمی و کارکنان،امور خدماتی و پشتیبانی، حفظ و حراست از اموال دانشگاه، تامین و نگهداری فضاهای کالبدی متناسب با برنامه‌های توسعه و حفاظت از دانشگاه را بعهده دارد.

لازم به ذکر است دکتر ساداتی نژاد پیش از این نیز به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس و دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام وظیفه می کرد.