اسکان کلیه دانشجویان خواهر دانشگاه کاشان در خوابگاه های این دانشگاه

۱۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۹ کد : ۲۷۵۱ اخبار دانشگاه
مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه کاشان، از اسکان کلیه خواهران غیربومی در خوابگاه های این دانشگاه خبر داد.

دکتر رضا قضاوی به شش بلوک خوابگاهی خواهران در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: حدود یک هزارو 582 دانشجوی خواهر در خوابگاه های این دانشگاه اسکان داده شدند.

وی اظهار داشت: یک هزار و 452 نفر از این دانشجویان در خوابگاه های مرکزی و بقیه در خوابگاه باباخلیل استقرار یافته اند.

وی افزود:  554 نفر از این تعداد دانشجویان جدید الورود خواهر دوره روزانه و مابقی دانشجویان قدیمی هستند.

وی، به اسکان 983 دانشجوی پسر نیز در خوابگاه های این دانشگاه اشاره کرد و افزود: 293 دانشجو در خوابگاه پسران احمدی روشن و 690 نفر نیز در خوابگاه مرکزی این دانشگاه اسکان داده شدند.

مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه کاشان، از افتتاح فاز 2 خوابگاه باباخلیل خبر داد و اظهار داشت: این خوابگاه به مساحت یک هزار و 100 مترمربع با ظرفیت 120 نفر در آینده نزدیک دراین دانشگاه مورد بهره برداری قرار می گیرد.