کتاب جریان شناسی تفسیر عرفانی مدیر گروه الهیات دانشگاه کاشان رتبه نخست کتاب فصل وزارت ارشاد معرفی شد

۱۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۷۵۰ اخبار دانشگاه
کتاب "جریان شناسی تفسیر عرفانی قرآن" اثر دکتر "محسن قاسم پور" مدیر گروه الهیات این دانشگاه به عنوان اثر برگزیده و حائز رتبه اول بیست و پنجمین دوره کتاب فصل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد.

دکتر قاسم پور، با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هر فصل به معرفی کتاب های نمونه در حوزه های مختلف می پردازد افزود: دلیل انتخاب این کتاب به عنوان رتبه نخست کتاب فصل وزارت ارشاد،  طی کردن فرآیند داوری بر اساس معیارهای علمی و پژوهشی بوده است.

وی، به چاپ این کتاب در 10 سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: این کتاب مجدد بازنگری و در اردیبهشت امسال به همت انتشارات سخن در حدود 400 صفحه به چاپ رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: این کتاب تفسیر عرفانی قرآن و جریان این تفسیر در طول تاریخ را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.