2740 دانشجو امسال در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۷۴۳ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از پذیرفته شدن دو هزار و 740 دانشجوی جدید در سال تحصیلی 93 -94 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی با اشاره به اینکه این تعداد دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا پذیرفته شده اند افزود: یک هزار و 815 نفر از این تعداد در دوره روزانه و 925 نفر نیز در دوره شبانه این دانشگاه پذیرفته شده اند.

وی با بیان اینکه یک هزار و 568 نفر از پذیرفته شدگان جدید زن و یک هزار و 172 نفر مرد هستند اظهار داشت: این دانشجویان در 177 رشته گرایش این دانشگاه مشغول به تحصیل  می شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان به پذیرفته شدن یک هزار و 551 دانشجو در دوره کارشناسی در سال تحصیلی 94-93 اشاره کرد و افزود: 940 نفر از پذیرفته شدگان دوره کارشناسی امسال زن و 611 نفر نیز مرد هستند.

دکتر الماسی خاطر نشان کرد: یک هزار و هفت نفر دانشجو نیز در دوره کارشناسی ارشد و 182 نفر نیز در مقطع دکترای این دانشگاه امسال پذیرفته شده اند.

در دانشگاه کاشان بیش از هشت هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.