پرداخت سه میلیارد ریال تسهیلات صندوق قرض الحسنه دانشجویی دانشگاه به دانشجویان

۰۹ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۷۳۹ اخبار دانشگاه
مدیر عامل صندوق فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان گفت: این صندوق از بهمن ماه سال 89 تا پایان شهریور امسال حدود سه میلیارد ریال به یک هزار و 500 دانشجوی متقاضی تسهیلات پرداخت کرده است.

محمد موتمن اظهار داشت: دو میلیارد ریال از این میزان تسهیلات در قالب وام قرض الحسنه، 600 میلیون ریال وام ازدواج، 120 میلیون ریال وام شاهد و ایثارگر و 120 میلیون ریال وام شرافتی(بلا عوض) به دانشجویان اعطاء شده است.

وی خاطر نشان کرد: این صندوق همچنین وام قرض الحسنه به دانشجویان دوره کارشناسی به مبلغ دو میلیون ریال، دانشجویان کارشناسی ارشد دو میلیون و 500 هزار ریال و دکترا سه میلیون ریال در سال تحصیلی 92-93 پرداخت می کند.

موتمن یادآورشد: متقاضیان دریافت تسهیلات با مراجعه به سایت دانشگاه از طریق لینک صندوق و تکمیل فرم مربوطه می توانند تقاضی خود را ارائه دهند.

مدیرعامل صندوق فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان،  با اشاره به محدود بودن منابع مالی اظهار داشت: دانشجویانی که برای انجام کارهای ضروری نیاز به تسهیلات دارند فرم تقاضا را تکمیل نمایند تا صندوق بتواند به تقاضاهای دارای اولویت پاسخ مثبت دهد.