فعالیت های فرهنگی بایستی با بینش مترقی تر همراه باشد

۰۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۵ کد : ۲۷۳۷ اخبار دانشگاه
نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: هر چه زمان پیش می رود بیشتر احساس تحول می کنیم، پس باید با این تحول زمانه مدیریت فرهنگی را هم با بینش مترقی تر و متعالی تر دنبال کرد.

آیت الله عبدالنبی نمازی در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه کاشان اظهار داشت : باید رویکردی اتخاذ کرد که بتوان مهارت جمعگرا و فراگیر از خود نشان داد چرا که اکثر قریب به اتفاق افراد با نظام و ولایت ضدیت و مخالفت نداشته بلکه اختلاف سلیقه دارند . لذا باید جاذبه های معنوی و اخلاقی را بیشتر کرد تا افراد مختلف در این فضا احساس امنیت و نشاط داشته باشند.

امام جمعه کاشان همچنین  ایجاد فضای آرام و صمیمی و امنیت بخش، تقویت فضای علمی و آموزشی وتقویت فضای اخلاقی و تربیتی و بالا بردن سطح معارف دینی دانشگاهیان به ویژه اساتید که نقش جدی بر دانشجویان دارند را مورد تاکید قرار داد.

در ابتدای این دیدار دکتر کتابی  رئیس دانشگاه و  حجت الاسلام خادمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، گزارشی از فعالیت های فرهنگی دانشگاه از جمله برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید و کارگاه آموزشی فعالین فرهنگی را ارائه نمودند.

لازم به ذکر است این دیدار به منظور بهره گیری از رهنمودهای آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها و دعوت حضوری از ایشان جهت برگزاری سلسله جلسات اخلاقی برای اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.