تودیع معارفه روسای دانشکده های ریاضی و آموزش های الکترونیکی

۰۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۲۷۳۶ اخبار دانشگاه
مراسم تودیع معارفه روسای دانشکده های ریاضی و آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه کاشان با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از خدمات دکتر حمیدرضا تبریزی دوز رییس قبلی دانشکده ریاضی تقدیر و طی حکمی دکتر بهنام بازیگران به عنوان رئیس این دانشکده معرفی شد.

دکتر سید احمد مدنی نیز در این مراسم به عنوان رئیس جدید دانشکده آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه کاشان معرفی و از خدمات دکتر سعید سلطانی محمدی تقدیر شد.

بر طبق دستورالعمل فرایند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه، ضمن استفاده از نظرات مشورتی اعضای هیات علمی، انتخاب رئیس دانشکده از میان تمامی افراد واجد شرایط و با توجه به برنامه های پیشنهادی و توانمندی های ایشان با برگزاری انتخابات صورت می پذیرد.