مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان مرکز برتر کشور معرفی شد

۲۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۷۳۵ اخبار دانشگاه
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه به عنوان یکی از مراکز برتر کارآفرینی در کشور معرفی شد.

دکتر محمد عقیقی افزود: بر اساس ارزیابی عملکرد مراکز کارآفرینی سال 1391 در دفتر توسعه کارآفرینی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ، ده مرکز امتیاز عالی را کسب نموده اند و دارای قوی ترین عملکرد در سال گذشته می باشند.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس این ارزیابی مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در ردیف ده مرکز برتر در کشور قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مراکز آموزش عالی به عنوان قطب های تولید دانش و فناوری نقش ویژه ای در گسترش فعالیت های کارآفرینی دانش بنیان بر عهده دارند افزود: تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی و اقتصاد مبتنی بر دانش از شروط تحقق دانشگاه کارآفرین است.

عقیقی کارآفرینی را موتور محرکه توسعه اقتصادی دانست و اظهار داشت: با تولید علم به ثروت می توان در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال مولد در جامعه گام برداشت.