همایش چشم اندازها و چالش های مدیریت شهری 23 مهر دانشگاه کاشان

۰۷ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۷۳۴ اخبار دانشگاه
مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان، از برگزاری همایش چشم اندازها و چالش های مدیریت شهر و روستا در این دانشگاه خبر داد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان، از برگزاری همایش چشم اندازها و چالش های مدیریت شهر و روستا 23 مهر ماه جاری در این دانشگاه خبر داد.

مهدی محمدزاده افزود: این همایش یکروزه با حضور اعضای شوراها، شهرداران و دهیاران شهرها و روستاهای شمال استان اصفهان برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این همایش را ارتقاء توان مدیریتی اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران و ارائه قابلیت ها و توانمندی های دانشگاه به مجموعه شهری ذکر کرد و اظهار داشت: در این همایش نقش و جایگاه مدیریت شهری در توسعه ملی و تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله،نحوه تامین منابع مالی شهر ها و روستاها، سرمایه اجتماعی، اعتمادسازی و مشارکت مردمی و وچالش ها، فرصت ها و تهدید های پیش روی تحقق سندچشم انداز در حوزه مدیریت شهری بررسی می شود.

محمدزاده به برگزاری نمایشگاهی نیز تحت این عنوان اشاره کرد و  افزود: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خدمات شهری و ماشین آلات مرتبط تولیدکنندگان داخلی در 17 غرفه ارائه شده است.