گشایش نمایشگاه ارمغان شهادت در دانشگاه کاشان

۰۱ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۷۲۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس نمایشگاهی با عنوان "ارمغان شهادت" در کتابخانه ادبیات و علوم انسانی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

مسئول برگزاری این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه آثار دوران دفاع مقدس در قالب عکس و پوستر برای علاقمندان ارائه شده  است.

سید مهدی غفوری، هدف از برگزاری این نمایشگاه را، گرامیداشت یاد و خاطره دوران دفاع مقدس به نسل جوان و در اختیار گذاشتن این گنجینه ها و ارزشها به دانشجویان ذکر کرد و افزود: کتابخانه ادبیات و علوم انسانی دانشگاه، با توجه به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی را برای آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید با مجموعه آثار موجود در کتابخانه علوم انسانی، در رابطه بافرهنگ ایثار، شهادت و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس فراهم کرده است.

وی، برگزاری مسابقه فرهنگی  را از برنامه های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: سوالاتی در رابطه با ضرورت و اهمیت  دفاع مقدس مطرح گردیده  که در پایان نمایشگاه به قید قرعه به پنج نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا می شود.

این نمایشگاه تا پایان هفته در صبح و بعد از ظهر برای بازدید علاقمندان در کتابخانه ادبیات و علوم انسانی دانشگاه کاشان دایر است.