انتصاب دکتر بهپور به عنوان مسئول کارگروه بررسی و دبیرخانه صلاحیت عمومی هیات اجرایی جذب دانشگاه کاشان

۰۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۷۲۴ اخبار دانشگاه
طی حکمی دکتر "محسن بهپور" به عنوان مسئول کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات اجرایی جذب و مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان منصوب شد.

طی حکمی دکتر "محسن بهپور" به عنوان  مسئول کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات اجرایی جذب  و مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان منصوب شد.

در این حکم که به امضای رئیس دانشگاه کاشان رسیده آمده است: نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربیات ارزنده جنابعالی ، به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان مسئول کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات اجرایی جذب  و مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان منصوب می گردید.

دکتر عباس کتابی در ادامه افزوده است: امید است با بهره گیری از تعهد و تجربیات خود و نیز با همدلی و همکاری سایر همکاران دانشکده و بهره گیری از نظرات متخصصین به ویژه اعضای محترم هیات علمی و نیز اعتلای روزافزون دانشگاه در عرصه های آموزشی و پژوهشی و انتخاب افراد اصلح از نظر صلاحیت عمومی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه همراه با برنامه عملیاتی سالانه گام های مفید و موثری بردارید.

در این مراسم از زحمات و تلاش های پروفسور حسین نعیمی مسئول پیشین کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات اجرایی جذب دانشگاه و دکتر عادل رئیسی وانانی سرپرست قبلی دبرخانه هایت اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان تقدیر شد.