مجوز چاپ بیش از 60 عنوان کتاب توسط انتشارات دانشگاه

۰۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۷۲۲ اخبار دانشگاه
مدیر انتشارات دانشگاه کاشان گفت: انتشارات این دانشگاه تاکنون مجوز بیش از 60 عنوان کتاب از اعضای هیات علمی را صادر و به چاپ رسانده است.

دکتر حسین قربان پور، تعداد کتابهای چاپ شده در سال جاری را 16 عنوان کتاب ذکر کرد و اظهار داشت: 15 عنوان کتاب نیز در مرحله داوری است.

وی افزود: این کتاب ها با موضوع های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، مذهبی، تربیتی، روانشناسی و ورزشی است.

مدیر انتشارات دانشگاه کاشان، ارتباط با ناشران به منظور دریافت مجوز نشر و چاپ کتاب های دارای مجوز، اقدام به انعقاد قرارداد با شبکه‌های توزیع کتاب در ایران را از دیگر اقدامات انجام شده توسط انتشارات این دانشگاه ذکرکرد.