برگزاری اولین دوره کلاس آموزش نجات غریق بانوان

۰۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۷۲۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری اولین دوره کلاس آموزش آزاد نجات غریق ویژه بانوان در مجموعه آبی آیینه دانشگاه خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری اولین دوره کلاس آموزش آزاد نجات غریق ویژه بانوان در مجموعه آبی آیینه دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: در این کلاس که نزدیک به بیست نفر از بانوان ثبت نام کرده اند؛ شرکت کنندگان ضمن کسب رکوردهای لازم در شنای سرعت، مهارت های ناجی گری را نیز فرا گرفته و آمادگی لازم برای شرکت در دوره نجات غریق را به دست می آورند.

وی با اشاره به کمبود تعداد ناجیان خانم در شهرستان، هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح علمی و عملی و افزایش تعداد ناجیان غریق ذکر کرد و افزود: برگزاری این دوره ها فرصت مناسبی است تا ضمن برطرف نمودن نیاز استخر های شهرستان، در دسترس بودن نیروی آماده به کار نیز فراهم گردد.

وی افزود: این کلاس از ابتدای بهمن ماه آغاز گردیده و به مدت 60 ساعت زیر نظر مدرس فدراسیون نجات غریق ادامه می یابد .

گفتنی است مدیر مجموعه آبی آیینه در نظر دارد بعد از این کلاس آموزشی، دوره نجات را نیز زیر نظر فدارسیون نجات غریق در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار نماید.